Det er meget vigtigt at vide hvad man går ind til. Der er ingen der er fejlfrie, man kommer ikke igennem en operation uden smerter. Jeg kan ikke love noget, og alle mennesker reagere forskelligt, jeg kan fortælle af egen erfaring om generelle ting, men ikke svare på lægelige spørgsmål, til lægelige spørgsmål har jeg opbakning af de læger der er på vores hospitaler og klinikker.

Vi bruger kun højt anerkendte klinikker, med et højt fagligt niveau, meget lang operationserfaring inden for deres område, klinikker og hospitaler der har meget samarbejdede operationsteam.
Der opereres kun med originale operations instrumenter, hvilket sikrer en optimal sikkerhed.

Vi opererer kun på sygehuse og hospitaler der er certificeret, og med intensiv afdeling

Vi operere kun i sikre lande, dvs. lande der har standarder for screening af blod, således vores kunder er sikret optimalt i forhold til blod overførte sygdomme (hiv, hepatitis)

Vi anerkender og respektere sammen med vores læger hvis folk ikke ønsker blod, og vores læger kan arbejde med genvinding af eget blod ifølge forskrifter.
Vi anerkender love og regler, og vil ikke medvirke til operationer på børn der ikke er udvoksede.

Vi vil heller ikke medvirke ved kirurgiske indgreb der ifølge dansk lov er skadelige eller har karakter af noget sygeligt, eller som kan have konsekvenser for fx børn fremover.

Vi misbruger ikke dine personlige oplysninger på nogen måde, hverken ved videre salg eller videre formidling på nogen måde. De oplysninger vi får bruges i fortroligt øjemed og sendes til den læge/kirurg der har brug for dem.

Vores priser på vægtoperationer er inklusiv alt, plastkirurgi efter tilbud. Men priser fra.

Der kan dog ved genoperationer (tillægsoperative indgreb til fx bypass) eller skift fra en operation til en anden være nogle specielle undersøgelser og røntgen man skal betale yderligere for.

Vi kan ikke gøres ansvarlige for skader eller tab, undervejs da vi er formidlere af operationen, og kun har været med til og hjælpe til, med at komme til pågældende operation.