Mit navn er Philipa Zizicca Tordrup. Jeg er født i 1958 og har kæmpet med overvægt hele mit liv.

Jeg har prøvet utallige kure, ugebladskure, pulverkure, diætist, diæter, fedtfattige diæter, proteinkure, livsstilsændringer og lægekontrol. Der er ikke den kur, jeg ikke har været på, alle sammen med det samme resultat. Jeg tabte mig, tog på igen, tabte mig og tog på igen.

(yoyo-vægt) Jeg elsker slik, andre søde sager og god mad. Efterhånden havde jeg pådraget mig adskillige følge og livsstilssygdomme.

1. Diabetes type 2 (insulin krævende)
2. Søvnapnø i svær grad
3. Urinvejsproblemer
4. Kraftigt forhøjet blodtryk
5. Rygsmerter, ondt i hofter og ben
6. Psykisk havde jeg det svært med min overvægt
7. Og sidst men ikke mindst! En vægt på 156 kg før operation.
8. Jeg havde rigtig svært ved at gå mere end 40 m. og i det hele taget bevæge mig.

Jeg var helt oppe at veje 176 kg og på et tidspunkt bad min daværende læge mig finde en ny, da hans vægt ikke gik så højt op!!!!

Den 10. marts 2006 fik jeg så en Gastric Bypass operation. Resultatet var FANTASTISK. Allerede på sygehuset blev, der trappet ned på min insulin, hvilken jeg nu er helt ude af.

Nu vågner jeg frisk om morgenen og sover igennem om natten uden forstyrrelser. Mit blodtryk er normalt for første gang i 26 år og problemerne med urinvejene er også forsvundet. Jeg bevæger mig meget lettere end førhen. At opleve dette gjorde, at jeg fik et meget stort Ønske om at hjælpe andre overvægtige mennesker, til en vægtoperation (gastric bypass) også fordi min egen oplevelse af, at blive opereret i udlandet ikke var nogen succes og jeg mente at, det kunne jeg gøre bedre.

Jeg har nu, 104 kg. senere (de 82 kg  efter bypass, de 20 kg. før operationen) erfaret, hvad en plastikkirurgisk operation og plastikkirurgiske rekonstruktioner kan betyde for ens fysiske og psykiske velvære.

Jeg ville aldrig sende nogen af sted til noget jeg ikke selv har prøvet eller til et sted, hvor jeg ikke selv ville opereres. Her i efteråret 2012 går jeg selv i gang med mine egne plastiskkirurgiske operationer og rekonstruktion af min krop.

Da mange ikke kan få disse operationer gennem det offentlige, prøver jeg også at få lavet nogle gode aftaler for plastkirurgi, pt. har vi selv haft en plastikkirurg til oplæring,

Vi  har eksisteret siden maj 2006. Jeg startede småt og er stadig ikke blandt de største (og satser ikke på at blive det, jeg ønsker at overskue mine kunder og yde en ekstrem god service stedet) og satser på, at tilbyde kvalitetskirurgi og rekonstruktion/kosmetisk kirurgi i udlandet til rimelige priser og meget høj kvalitet.

Jeg selv, er meget kræsen med de læger og professorer, jeg bruger. De skal opfylde de højeste krav til kvalitet og kompetence samt operere på certificerede sygehuse, hospitaler og klinikker. For mig handler det om tillid og tryghed, når man rejser til udlandet for at blive opereret.

Her står tiden ikke stille. Jeg uddanner mig ved at deltage i kurser og seminarer for læger/kirurger samt fra de operende kirurger da jeg altid er til stede under samtlige operationer, for så vidt dette er muligt.

Jeg gør alt, hvad der er i min magt for, at levere det, jeg selv ønsker:

  1.  At få en god og sikker operation.
  2. At du føler dig tryg, der hvor du opereres.

Jeg kan og må ikke rådgive lægeligt men har al den fornødne lægelige opbakning fra mine hospitaler og klinikker, som er nødvendig for, at yde dig den størst mulige sikkerhed. Jeg håber, jeg kan hjælpe og betjene dig bedst muligt og yde dig en meget personlig service.

Og jeg slipper ikke mine kunder før jeg er sikker på de har tabt det de skal og alt er ok. med mindre de selv ønsker det, så er det en del af pakken.

Du er altid velkommen til at kontakte mig!

De bedste hilsner

Philipa Zizicca Tordrup