michle_zocchiProfessor Michele Zocchi

Født
Uddannet Medical School i Torino i 1978, derefter flyttede han først til USA og derefter til Frankrig i mange år, for at specialisere sig i maxillofacial og plast og æstetisk kirurgi. I mellemtiden arbejdede som assistent i de mest prestigefyldte institutter i hele verden (USA / Brasilien / Spanien) og lavet flere studier og eksamener i æstetisk kirurgi.

I 1988 vendte han tilbage til Italien, hvor han kastede hans interesse på lipoplasty (fedtsugninger)og liposculpture (kropsgenopbygning) han har give et vigtigt bidrag til forskning og udvikling af plastkirurgi.
Især har han udtænkt nye kirurgiske teknikker til produktion af Stamceller kollagen fra fedtvæv for at behandle ældning med, en ny og revolutionerende metode – i dag kendt over hele verden (tet Ultrasonic Assisted Lipoplasty) – for tridimensional radikal behandling af fedme ved brug af ultrasonisk energi .Han har opfundet og forbedret de instrumenter og teknikker der er i forbindelse med den behandling.

På det seneste er en ny teknik af tilsætningsstoffet mastoplasty blev bragt til perfektion, han bruger lipotransplantation (fedttransplantation) i bryst og krops konstruktion Han har æren af de bryst konstruktions teknikker der praktiseres over hele verden, af mange kirurger og så åbner nye veje for patienterne.han anvender fedtvæv som kilde til stamceller (steminal multipotentielle celler (ADSC)).

Han altid viste stor interesse i kongressen og uddannelsesmæssige aktiviteter og tilbragte en stor del af sin tid på undervisning og redigering af mere end 150 monografier, bøger og publikationer i de mest prestigefyldte internationale tidsskrifter i over 40 lande. Han er faktisk æresmedlem af mere end 15 nationale og internationale samfund i rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi.

Siden 1978 har han udført mere end 8000 procedurerne for rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi.
I dag er professor Zocchi er anerkendt som den højeste myndighed i verden inden for kropsbyggende kirurgi
Michel_Z